Четвер, 25.04.2024, 15:47

Контакти: 48702, Тернопільська обл.
м. Борщів, вул. Грушевського, 5
(03541)2-16-93, E-mail: borrmk@meta.ua
Вітаю Вас Гість | RSS
Новини освіти:  в Україні    за кордоном   МОН України   Тернопільщини   ТОКІППО   
Меню сайту
...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 155
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 26 » Перша золота вершина
12:12
Перша золота вершина

7 лютого 2015 року  м.Тернопіль вчетверте підряд з 2012 року став місцем зустрічі кроксівців всіх поколінь,  які з’їхались для участі в ХІХ Кубку України з інтелектуально-розвиваючих ігор КРОКС. Традиційно місцем проведення стала Тернопільська ЗОШ І-ІІІ ступенів №10. Через погодні умови команди нашого осередку не змогли стати учасниками Кубку України минулого року. Тому цьогоріч ми з нетерпіння чекали початку турніру.

 

У боротьбу за  Кубок вступило три команди нашого осередку, тільки Баланик Богдан, студент Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка, мав досвід виступів на Кубку України. В 2012 році Богдан посів четверте місце в особистій першості, найкраще серед учнів. Для всіх інших учасників це був дебют.

У цьому році вперше до програми кубку були  включені змагання крокс-дуетів, які і відкрили програму кубку України. Перемогу здобув Тернопільський дует, а наш дует - Баланик Богдан та Дем’ян Аліна - в напруженій боротьбі посіли 3-є місце. Ще два наших дуети посіли 4, 5 місця.

Наступною грою була особиста першість, яка принесла найбільшу радість для всіх нас. І знову, як і чотири роки тому, найкращим в особистій першості виявився Богдан Баланик, який впевнено пройшов усю дистанцію. Але цього разу він залишив позаду себе  всіх: і чемпіонів України, і ветеранів, і викладачів. Це перше золото нашого осередку, до якого ми йшли з 2009 року.

На завершення, як завжди,-  командна першість КРОКС. За кубок України боролося 10 команд. Впевнено пройшовши всю дистанцію, команда «ТИДИВИ», Тернопільська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10, чемпіони України 2014, стала володарем кубку України, і автоматично організатором 20-го ювілейного кубку України.

І знову вперта боротьба до останнього конкурсу за інші місця на подіумі. Команда «Едельвейс» у складі: Ткачука Василя, Ларіоника Романа, Баланика Богдана(капітан), Лабюк Наталії, Зозулі Олени, Басараби  Вадима Петренко Тетяни,  - тільки в останніх двох конкурсах зуміла випередити своїх товаришів - команду «Аргонавти» - і вперше для себе посісти 3-є місце.

Хотілося б відзначити Дем’ян Аліну та Чопик Інессу з команди «Аргонавти», які в конкурсі «Скакалка вдвох» ( а це 10 стрибків на одній скакалці) показали час 2,0 сек, що є новим рекордом України.

Наступні випробовування -  14-й чемпіонат Тернопільської області з інтелектуальних ігор "УНІКУМ", Кубок Галичини з інтелектуально-розвиваючих ігор КРОКС ім. Ю.Беркити.

Запрошуємо всіх учнів шкіл району взяти участь в першому етапі 14-го чемпіонату Тернопільської області з інтелектуальних ігор "УНІКУМ", який відбудеться 05.03.2015 року на сайті Всеукраїнського дитячого творчого об’єднання «КРОКС» за адресою http://kroks.druzi.biz .  Умови проведення розміщені на сайті в розділі ДОКУМЕНТИ. До зустрічі на нових турнірах всебічно–обдарованих учнів.

                                                                               

Іван Голик,

голова Мельнице-Подільського

шкільного осередку ВДТО  КРОКС

Переглядів: 688 | Додав: Kas_Vol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Свічка пам’яті
Вхід на сайт
Годинник
Друзі сайту
  • Тернопільський ОКІППО
  • Департамент освіти і науки Тернопільської ОДА
  • Міністерство освіти і науки України
  • Український центр оцінювання якості освіти
  • Івано-Франківський РЦОЯО
  • Інститут післядипломної педагогічної освіти
  • Пошук
    Календар
    «  Лютий 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    232425262728
    Архів записів
    Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz