Субота, 20.04.2024, 12:52

Контакти: 48702, Тернопільська обл.
м. Борщів, вул. Грушевського, 5
(03541)2-16-93, E-mail: borrmk@meta.ua
Вітаю Вас Гість | RSS
Новини освіти:  в Україні    за кордоном   МОН України   Тернопільщини   ТОКІППО   
Меню сайту
...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 155
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 1 » Майстер-клас для вихователів ДНЗ району
13:08
Майстер-клас для вихователів ДНЗ району

 

   27 жовтня 2016 року  на базі Борщівського дошкільного навчального закладу «Кристалик» проведено майстер-клас для вихователів району.

            Методист з дошкільної освіти комунальної установи «Борщівський районний методичний кабінет» Крохмалюк О.С. ознайомила присутніх  з вимогами до організації та проведення майстер-класів, опрацювала інструктивно-методичні рекомендації Міністерства освіти і  науки України щодо організації освітньої роботи  в дошкільних навчальних закладах у 2016/2017 навчальному році.

            Завідувач Борщівського ДНЗ «Кристалик» Шеремета С.М. привітала всіх учасників майстер-класу, презентувала роботу педагогічного колективу з художньо-естетичного та креативного розвитку, побажала плідної праці на даному заході. Вихователі Яблонька Н.І., Рокіцька Л.М. провели майстер-клас: «Осінні фантазії». Робота з покидьковим та природнім матеріалом», музичний керівник Нігматулліна Н.Д. – музичну казку «Ріпка» з використанням атрибутів, виготовлених на  майстер-класі, який пройшов на високому методичному рівні, був інформаційно та наочно насичений, зорієнтований на розвиток креативності як дітей, так і вихователів. Під час проведення мастер-класу вихователі створили атмосферу відкритості, доброзичливості, співтворчості, в спілкуванні було багато приємних емоцій та вражень.

            Вихователі Борщівського ДНЗ «Кристалик» Яблонька Н.І. та Рокіцька Л.М., маючи талант до малювання, естетичного оформили групові кімнати, створили предметно-ігрове середовище в групах відповідно до  сучасних вимог. Їхні власні роботи, поробки прикрашають приміщення дитячого садка, є нестандартним реквізитом для святкових ранків, годин дозвілля.

Учасники майстер-класу  ознайомилися з розвивальним простором груп, творчою лабораторією вихователів, переглянули виставку  робіт, що виготовили вихователі ДНЗ «Кристалик»  Яблонька Н. І. та Рокіцька Л. М. за допомогою різних нетрадиційних технік.

Проведено анкетування вихователів та надано їм методичні  рекомендації щодо організації та проведенню майстер-класів в дошкільних навчальних закладах району. Всі учасники заходу отримали масу задоволення, цікаві і корисні поради.

Переглядів: 1172 | Додав: Kas_Vol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Свічка пам’яті
Вхід на сайт
Годинник
Друзі сайту
  • Тернопільський ОКІППО
  • Департамент освіти і науки Тернопільської ОДА
  • Міністерство освіти і науки України
  • Український центр оцінювання якості освіти
  • Івано-Франківський РЦОЯО
  • Інститут післядипломної педагогічної освіти
  • Пошук
    Календар
    «  Листопад 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930
    Архів записів
    Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz