Вівторок, 16.04.2024, 20:20

Контакти: 48702, Тернопільська обл.
м. Борщів, вул. Грушевського, 5
(03541)2-16-93, E-mail: borrmk@meta.ua
Вітаю Вас Гість | RSS
Новини освіти:  в Україні    за кордоном   МОН України   Тернопільщини   ТОКІППО   
Меню сайту
...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 155
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 11 » Районний семінар-практикум вчителів математики та інформатики
09:51
Районний семінар-практикум вчителів математики та інформатики

 

      19 квітня 2016 року у Борщівській ЗОШ І-ІІІст. No 1 відбувся районний семінар-практикум вчителів математики та інформатики на тему "Нестандартні форми навчання під час вивчення математики  та інформатики як засіб організації та активізації пізнавальної діяльності учнів".

     На упровадженні  нестандартних форм навчання під час вивчення математики  та інформатики  акцентував увагу  у своєму виступі методист РМК С.І. Онищак,  який  наголосив  на значущості зазначеної теми для вироблення конкретних орієнтирів у роботі учителів математики та інформатики щодо забезпечення успішного особистісного розвитку школяра, активізації пізнавальної діяльності .

  Активну участь у підготовці та проведенні семінару взяли творчі учителі математики та інформатики  району, ознайомивши із власними напрацюваннями розв’язання зазначеної проблеми.

   Учитель математики  та інформатики Борщівської ЗОШ І-ІІІ ст. No 1  Загдай Л.В. розповіла присутнім про використання сервісів, хмарних технологій, створення мультимедійних презентацій на уроках математики та інформатики.  У практичній частині  виступу педагог продемонструвала  презентації, складені учнями та інтерактивні вправи, які можна використовувати на уроках математики та інформатики.

   Із шляхами підвищення результативності уроків математики та інформатики в процесі застосування прикладних програмних  засобів ознайомив присутніх учитель Бабинецької ЗОШ І-ІІст. Солтицький В.М., який також поділився досвідом  використання стандартних ліцензійних програм при викладанні математики.

     Про ефективність організації навчальної,  самостійної  діяльності та її роль у підвищенні якості знань учнів на уроках математики та інформатики розповіла  учитель  Дністровської  ЗОШ І-ІІ ст.  Голуб Л.І.

      Із власними цікавими напрацюваннями  використання ІКТ на уроках математики поділився учитель  Мельнице - Подільської ЗОШ І-ІІІ ст. Ю.Р. Богданов.

      Технології організації дистанційного навчання в практиці вчителя інформатики презентувала присутнім учитель   Борщівського НВК  “ЗОШ І-ІІІ ст. No 3 – гімназія ім.Р.Андріяшика” Сорокотяга О.Й.

       На закінчення семінару вчителі  разом з методистом  Борщівського РМК  обговорили  вимоги  до проведення державної підсумкової атестації з математики   у  9 класі, виробили методичні рекомендації, якими будуть користуватися у своїй роботі.

 

Переглядів: 472 | Додав: Kas_Vol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Свічка пам’яті
Вхід на сайт
Годинник
Друзі сайту
  • Тернопільський ОКІППО
  • Департамент освіти і науки Тернопільської ОДА
  • Міністерство освіти і науки України
  • Український центр оцінювання якості освіти
  • Івано-Франківський РЦОЯО
  • Інститут післядипломної педагогічної освіти
  • Пошук
    Календар
    «  Травень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031
    Архів записів
    Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz