П`ятниця, 29.03.2024, 14:04

Контакти: 48702, Тернопільська обл.
м. Борщів, вул. Грушевського, 5
(03541)2-16-93, E-mail: borrmk@meta.ua
Вітаю Вас Гість | RSS
Новини освіти:  в Україні    за кордоном   МОН України   Тернопільщини   ТОКІППО   
Меню сайту
...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 155
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 05

Cемінар-практикум вчителів основ здоров’я та ОБЖ

Четвер 16:30

     

29 жовтня 2015 року в Кривченській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум вчителів основ здоров’я та ОБЖ на тему «Значення предметів основ здоров’я  та ОБЖ для навчання дітей способом регулювання власної поведінки в навколишньому середовищі».

Розпочався семінар в читальному залі школи, де була представлена виставка учнівських робіт «Дари осені». Із словом-привітанням виступила заступник з виховної роботи Татарчук І.М. Методист комунальної установи «Борщівського районного методичного кабінету» ... Читати далі »

Семінар у Зарваниці

Четвер 16:14

 

23 жовтня 2015 року в Марійському духовному центрі с.Зарваниця відбувся семінар на тему: “Духовно-культурна основа формування громадянина- патріота». У ньому взяли участь завідувач комунальної установи «Борщівський районний методичний кабінет» Оксана Євгенівна Король, голова районної організації  профспілки працівників освіти Інна Володимирівна  Лань, настоятель храму Успіння Божої Матері м. Борщева отець Богдан Боднар, заступники директорів з навчально-виховної роботи та представники профспілкових комітетів шкіл району. ... Читати далі »

Маленькі дослідники – майбутнє МАН Тернопільщини

Четвер 10:57

Осіння пора принесла із собою не лише щедрі урожаї овочів та фруктів, але й свята знань та досліджень. Одним із них став ІІ етап Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт учнів 6-7 класів, який відбувся 30 жовтня 2015 р. У заході взяли участь 33 юних дослідників з 11 районів Тернопільщини. ... Читати далі »

Постійно діючий семінар практичних психологів

Четвер 10:42

     

На базі  БДТ відбувся постійно діючий семінар «Формування навичок здорового способу життя у дітей і підлітків за програмою «Рівний-рівному» під керівництвом практичного психолога Борщівської ЗОШ I-ІІІ ст. №2 Котик Марії Михайлівни. Тема заняття «Волонтерство - як ефективний метод інтерактивного впровадження здорового способу життя серед молоді» .Члени клубу «Волонтер», учні 11 класу  Божук Вікторія та Ванько Оксана, ознайомили психологів району з діяльністю клубу та реалізацією Просвітницької програми «Рівний-рівному», з захопленням презентували здобутки та навики ... Читати далі »

Вітаємо переможців виставки-конкурсу "Майбутнє України"

Четвер 10:28

   

З 28 по 30 жовтня 2015 р. у м. Києві проходила VІ Всеукраїнська нaукoвo-технічнa вистaвкa-конкурс мoлoдіжних інновaційних проектів «Мaйбутнє Укрaїни». Учасниками виставки стали слухачі Борщівської філії Тернопільської МАН, які навчаються в секції науково-технічної творчості: Кучер Олександр та Сенюта Юлія.  Учениця 10 класу Кривченської ЗОШ І-ІІІ ст.  Сенюта Юлія представляла свою роботу в номінації матеріалознавство та перспективні технології. Дівчина впевнено та змістовно відповіла на всі запитання журі щодо запропонованого нею проекту накладного бронезахисного елемента для захисту легкої та важкої бронетехніки, здобула диплом І степеня та грошову вин ... Читати далі »

Конкурс дослідницьких робіт для учнів 6-7 класів

Четвер 10:15

15 жовтня 2015 року відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6-7 класів на базі Борщівського НВК «ЗНЗ  І-ІІІ ст.№3 – гімназії Ім. Р. Андріяшика».  В конкурсі взяли участь  9 учнів із 7 ЗОШ району: в номінації « Біологія» - 4 учні, «Краєзнавство» - 2 учні, «Філологія» - 2 учні, «Хімія» - 1 учень.

     За підсумками І етапу конкурсу члени журі, до складу якого увійшли методисти комунальної установи «Борщівський районний методичний кабінет», кращі вчителі району відзначили, що роботи учасників розкривали проблеми наукового  та дослідницького змісту, відповідали віковим особливостям, ... Читати далі »

Свічка пам’яті
Вхід на сайт
Годинник
Друзі сайту
  • Тернопільський ОКІППО
  • Департамент освіти і науки Тернопільської ОДА
  • Міністерство освіти і науки України
  • Український центр оцінювання якості освіти
  • Івано-Франківський РЦОЯО
  • Інститут післядипломної педагогічної освіти
  • Пошук
    Календар
    «  Листопад 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30
    Архів записів
    Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz