П`ятниця, 19.04.2024, 13:22

Контакти: 48702, Тернопільська обл.
м. Борщів, вул. Грушевського, 5
(03541)2-16-93, E-mail: borrmk@meta.ua
Вітаю Вас Гість | RSS
Новини освіти:  в Україні    за кордоном   МОН України   Тернопільщини   ТОКІППО   
Меню сайту
...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 155
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Перша золота вершина

Четвер 12:12

7 лютого 2015 року  м.Тернопіль вчетверте підряд з 2012 року став місцем зустрічі кроксівців всіх поколінь,  які з’їхались для участі в ХІХ Кубку України з інтелектуально-розвиваючих ігор КРОКС. Традиційно місцем проведення стала Тернопільська ЗОШ І-ІІІ ступенів №10. Через погодні умови команди нашого осередку не змогли стати учасниками Кубку України минулого року. Тому цьогоріч ми з нетерпіння чекали початку турніру.

 

У боротьбу за  Кубок вступило три команди нашого осередку, тільки Баланик Богдан, студент Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка, мав досвід виступів на Кубку України. В 2012 році Богдан посів четверте місце в особистій першості, найкраще серед учнів. Для всіх інших учасників це був дебют. ... Читати далі »

Захід-реквієм "Герої не вмирають"

Середа 23:21

20 лютого 2015 в Турильченській ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся захід-реквієм "Герої не вмирають". На захід були запрошені очевидці та учасники Майдану Андрій Данилевич та Андрій Чокан, які розповіли про події, які відбулися під час розгону майдану в лютому 2014 року. Учнями та вчителями школи були розказані патріотичні вірші та виконані патріотичні пісні, які нікого не залишили байдужими.

Педагог-організатор М.Д.Лаба

Районний семінар-практикум вчителів фізики

Понеділок 17:56

18 лютого 2015 року  відбувся районний  семінар-практикум   вчителів  фізики та астрономії  за темою «Розвиток  творчих здібностей учнів  на уроках  фізики та позакласній роботі» На семінарі  виступила М’ялковська О.Я., методист з фізики та астрономії комунальної установи «Борщівський РМК»; у  виступі  сконцентруала увагу  на психолого-педагогічних  аспектах  розвитку  творчих здібностей  учнів  на уроках фізики  та в позакласній робот. ... Читати далі »

Семінар директорів НВК

П`ятниця 16:22

18 лютого  2015 року  на базі Пищатинського НВК «ЗОШ Іст.-дитячий садок» відбувся районний семінар-практикум   директорів НВК «ЗОШ І ст.-дитячий садок» на тему « Ефективність інноваційних педагогічних технологій у забезпеченні наступності дошкільної та початкової освіти ».  Учасники семінару:

  • переглянули та проаналізували заняття в різновіковій групі (вихователь Колач Н.В.) , урок у 3 класі з предмету«Я у світі» ( вчитель Лисовська З.І.)
  • відвідали спільний виховний захід школярів та вихованців дитячого садка «Зимі з весною помиритись і нам з тобою не сваритись»  ... Читати далі »

Рік Якова Гніздовського

Понеділок 11:47

 27 січня 2015 року на Тернопільщині стартував Рік Якова Гніздовського. Саме у цей день 100 років тому, у 1915 році в селі Пилипче Борщівського району народився видатний митець української діаспори Яків Гніздовський.

Відомий як графік, живописець, скульптор, автор мистецьких статтей, але найбільше визнання він здобув як майстер дереворізу.

Відзначення 100-літнього ювілею від дня народження видатного земляка розпочато у музеї Пилипченської ЗОШ І-ІІ ступенів науково-краєзнавчою конференцією «Яків Гніздовський в контексті світової культури». ... Читати далі »

Приурочено 97-й річниці подвигу Героїв Крут

Понеділок 11:40

З метою увічнення звитяги українського духу в історичній пам’яті народу в Борщівській школі мистецтв відбувся літературно-мистецький захід «Стримуйте сльози, як стримую їх я…», присвячений Дню пам’яті Героїв Крут, який розпочався з винесення в зал Державного Прапора України під Гімн України (захід підготували учні та вчителі навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад №3 – гімназія ім.Романа Андріяшика» (директор школи Іван Крохмалюк).

Працівники органів виконавчої влади на чолі з першим заступником голови районної державної адміністрації ... Читати далі »

Семінар вчителів англійської мови

Понеділок 11:31

11.12.2014 р. відбувся семінар- практикум вчителів англійської мови на базі Скала- Подільської ЗОШ І-ІІ ст. на тему: «Розвиток позитивної мотивації щодо вивчення англійської мови в процесі формування комунікативних навичок. В ході проведення даного заходу вчителькоюанглійської мовиКурек Т.Г. (спец. ВК) було продемонстровано основні засобита прийомищодо організації продуктивної навчальноїпраці школярів під час вивчення програмового матеріалу.

Семінар вчителів трудового навчання

Четвер 17:10

7 листопада 2014 року на базі Дзвиняцької ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено районний семінар-практикум учителів трудового навчання.

В роботі семінару взяли участь: методист комунальної установи  «Борщівський районний методичний кабінет» Мар'яна Мазурок, директор школи Ганна Терлецька, заступник директора з навчально-виховної роботи Галина Коновальчук, учителі шкіл району.

Тема семінару – «Формування екологічної свідомості учнів у процесі вивчення трудового навчання» ... Читати далі »

« 1 2 ... 17 18 19
Свічка пам’яті
Вхід на сайт
Годинник
Друзі сайту
  • Тернопільський ОКІППО
  • Департамент освіти і науки Тернопільської ОДА
  • Міністерство освіти і науки України
  • Український центр оцінювання якості освіти
  • Івано-Франківський РЦОЯО
  • Інститут післядипломної педагогічної освіти
  • Пошук
    Календар
    «  Квітень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930
    Архів записів
    Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz