П`ятниця, 17.05.2024, 10:34

Контакти: 48702, Тернопільська обл.
м. Борщів, вул. Грушевського, 5
(03541)2-16-93, E-mail: borrmk@meta.ua
Вітаю Вас Гість | RSS
Новини освіти:  в Україні    за кордоном   МОН України   Тернопільщини   ТОКІППО   
Меню сайту
...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 155
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Семінар-практикум вчителів трудового навчання

Четвер 11:19

26 листопада 2015р. в Івано-Пустенській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум вчителів трудового навчання «Технології розвитку інтелектуально-пізнавальних і творчих здібностей учнів». Методист комунальної установи Мар'яна Мазурок ознайомила учасників семінару із технологіями розвитку інтелектуально-пізнавальних і творчих здібностей учнів на уроках трудового навчання. Із словом - привітанням звернулася директор школи Наталія Григорів, яка ознайомила присутніх із навчальним закладом, його здобутками і проблемами. Вчителі відвідали та обговорили відкритий урок з елементами аукціону в 9 кла ... Читати далі »

Вітаємо переможців!

Вівторок 12:44

        Журнал «Зарубіжна література  в школах України»  упродовж  2015 року   проводив конкурс  «Виховуємо духовність».

        ІІ місце  в  номінації «Конспект уроку»  отримали   вчитель   зарубіжної літератури   Кудринецької ЗОШ І-ІІІ ст.. Юрчишина Марія Іванівна  та вчитель географії цієї ж школи  Шпак Ярослава Теофілівна (конспект інтегрованого уроку  географії  і зарубіжної літератури  в  10 класі  «Глобальні проблеми   людства    та висвітлення їх  у творах зарубіжної літератури&r ... Читати далі »

Семінар вчителів зарубіжної літератури

Вівторок 12:34

   26листопада на базі Сков’ятинської ЗОШ І-ІІ ступенів  відбувся семінар вчителів зарубіжної літератури «Формування компаративної компетенції учнів у процесі вивчення зарубіжної літератури». Вчителі-словесники мали можливість познайомитися з творчою лабораторією вчителя зарубіжної літератури Гнатюк Марії Іванівни. ... Читати далі »

Cемінар-практикум вчителів англійської мови

Понеділок 17:54

26.11.2015 року  відбувся  семінар-практикум  вчителів англійської  мови на базі  Борщівської ЗОШ  №І І-ІІІ ступенів.

   Даний захід був  спрямований на узагальнення досвіду використання синонімів та антонімів в ході  вивчення лексики на різних етапах навчання англійської мови та формування комунікативних навичок  учнів на основі тематики передбаченою програмою.

   В ході роботи семінару вчителі переглянули  та обговорили урок з англійської м ... Читати далі »

Семінар завідувачів ДНЗ

Четвер 13:53

12 листопада 2015 року на базі Борщівського яса-садка «Дзвіночок» ( завідувач Ковбаса Л.Ю., вихователь – методист Романюк О.М.)  проведено районний семінар – практикум завідувачів дошкільних навчальних закладів на тему: «Організація комунікативно-мовленнєвої діяльності на засадах дитиноцентризму».

            До проведення семінару в дошкільному закладі підійшли креативно і нетрадиційно. Атмосфера заходу була насичена цікавою інформацією, позитивними емоціями, тренінговими вправами, обміном думками, баченням перспектив розвитк ... Читати далі »

Семінар вихователів дошкільних навчальних закладів

Четвер 12:50

11 листопада 2015 року на базі Озерянського ДНЗ  «Срібна росинка» відбувся семінар – практикум для вихователів дошкільних навчальних закладів на тему : «Екологічне виховання дітей дошкільного віку». В роботі семінару взяли участь Озерянський сільський голова Урсуляк В.М. та колишній заступник директора школи з навчально-виховної  роботи Озерянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ветеран педагогічної праці, просвітянин Дмитрик В.М..

      Програма семінару була надзвичайно насичена, цікава, змістовна. Завідувач ДНЗ «Срібна росинка» Міськів О.А. ознайомила  в ... Читати далі »

Семінар-практикум вчителів німецької мови

Четвер 11:05

17.11.2015 р.  відбувся  семінар-практикум  вчителів німецької  мови на базі будинку дитячої творчості.  Даний захід був  спрямований на узагальнення досвіду формування творчих здібностей та комунікативних навичок учнів засобами музичного мистецтва на уроках німецької мови.

  В ході роботи семінару вчителі переглянули  та обговорили інтегрований урок з німецької мови та музики у 6-му класі на тему « В.А.Моцарт та його творчість», а також вчителька   німецької мови Лосяцької ЗОШ І-ІІ ст. Сапріянчук –Кондра М.Я. презентувала  відеоматеріали позакласного заходу АВС  ... Читати далі »

Семінар-практикум вчителів математики

Понеділок 18:47

10 листопала 2015 року у Озерянській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум вчителів математики  на тему «Активізація розумової діяльності учнів на уроках математики засобами інформаційно-комп’ютерних технологій». 

 Програма семінару складалась з двох блоків . Насиченим та змістовним виявився теоретичний блок . Із особливостями освітньої діяльності вчителів  учасників семінару ознайомила  директор  школи  Афанасьєва М.Й.  Активну участь у роботі семінару взяли творчі вчителі математики Грушка У.Б.  та Качор У.Й.,  ознайомивши із власними напрацюваннями розв’язання зазна ... Читати далі »

«Відкритий марафон» - «Нові стандарти освіти : реалії та перспективи ...»

Понеділок 18:40

  Відповідно до структури  методичної роботи  з вчителями освітньої  галузі «Природознавство» ( «Фізика,  астрономія», «Географія,  економіка»), 11 листопада 2015р.  в комунальній установі «Борщівський районний методичний кабінет» проведено «Відкритий марафон» ( «Нові стандарти освіти : реалії та перспективи .. ... Читати далі »

Роль музейної педагогіки і шкільного музею у вивченні історії

Неділя 16:16

13 листопада 2015 року в Пилипченській ЗОШ I-II ступенів відбувся семінар-практикум вчителів історії та правознавства на тему : «Роль музейної педагогіки і шкільного музею у вивченні історії». Вчителі відвідали музей відомого художника-графіка Якова Гніздовського. Музейні експонати зібрані земляками митця, учнями та педагогами за ініціативи невтомного фаната-пошуківця, директора школи Пенькала І.Ф. вражають своєю різноплановістю та цінністю. Цьогоріч мистецька спільнота відзначає 100-річний ювілей від дня народження Якова Гніздовського і відрадно, що на його батьківщині, в рідному селі функціонує музей, де можна доторкнутись серцем до творчості знаного в усьому світі художника-графіка. Учні школи провели виховний захід «Я. Гніздовс ... Читати далі »

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 18 19 »
Свічка пам’яті
Вхід на сайт
Годинник
Друзі сайту
  • Тернопільський ОКІППО
  • Департамент освіти і науки Тернопільської ОДА
  • Міністерство освіти і науки України
  • Український центр оцінювання якості освіти
  • Івано-Франківський РЦОЯО
  • Інститут післядипломної педагогічної освіти
  • Пошук
    Календар
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031
    Архів записів
    Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz